Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia masz racje z ta nawigacja hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris - jakze bym mogła byc bez Idy? Mialam na mysli, ze ja podrzuce do wozka ktorejs z Was w czasie spacerku :-0
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ahaaaaa No to ja rozumiem
Ak83 ty masz blizutko to moze lepiej na pieszo,bo gdzie ja was wszystkie poparkuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ja juz daris pisałam o tym parkingu heh masakra jak wszystkie przyjada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei mamuski
Dzis bylam tym razem ze soba na wizycie tej popologowej...Wszystko ok,nawet Gabis,ktory byl ze mna byl grzeczniutki i w poczekalni gaworzyl sobie na glos az sie ludziska usmiechali Kurde czy mu te klimaty pasuja czy co?Wczoraj w helse gaworzyl do lekarki,dzis u mojego lekarza gaworzyl przy ludziach-moze on lekarzem zostanie hehe Dobrze by bylo bo fach fajny
Widze,ze sie lista spotkan powieksza i nawet sie o parking martwicie-tylko pytanko ile mamusiek z listy sie tak naprawde zjawi bo z tym to roznie bywa Moze sie okazac,ze miejsc na parkingu bedzie w sam raz Ja mimo moich najszczerszych checi niestety nie bede na tym spotkanku a to dlatego,ze ja tez z orientacji w terenie egzaminu bym nie zdala i obawiam sie,ze poprostu nie bede umiala dojechac i juz Ale jak kiedys bedzie inne spotkanko w weekendzik to ja bede pierwsza na liscie-z reka na sercu
Daris dzis widzialam na zakupach w Coop ops ten Otri Baby i kosztuje 36 Nok Na opakowaniu ma malego wielorybka pomaranczowego.Jak mi sie skonczy ta moja woda morska to kupie ten spray
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No tira to ja nie mam,hi,hi Nie wiem,czy dwa wozki bysmy upchaly. Mam Volkswagena Tourana.
lady_dosia,pociag macie 11.03. W Ski bedziecie 11.22. Bede na Was czekac Tylko musimy sie wymienic numerami telefonu. Ale to na priv
daris,no wlasnie,gdzie Ty nas poparkujesz???
Co do nawigacji,to ja na swoja nie narzekam. Mam nadzieje,ze teraz tez nie zawiedzie Co do dzielnicy na ktorej daris mieszka,to jakos trafie. Ale ulice to juz nawigacja bedzie musiala mi pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga, numer juz Ci wyslalam. Auto masz spore ale z 2 wozkami moze byc ciezko, tym bardziej, ze moj to raczej kolumbryna jest-nie dość, że duży to jeszcze ciężki jak diabli, wiec wezme tylko fotelik samochodowy i ew. nosidelko
Dzisiaj zrobilyśmy pierwszą próbę w nosidełku - cóż... póki co nie jest to ulubiona forma podróżowania..... Mówiąc wprost - był ryk Ale nie zrażamy się i będziemy podejmować kolejne próby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,to tak jak u mnie. Julka tez kilka razy z poczatku ryczala. Ale teraz jest wszystko ok Wiec masz racje,nie zrazajcie sie
NANA76,super,ze Gabis taki rozgadany jest No i lekarz pewnie by byl z niego super. Przystojny taki,ze ho,ho
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nana76-to w coopie taniej niz w aptece ten spray-musze w meny zobaczyc
A z parkingiem to spoko w razie "w" jest jeszcze parking szkolny obok i stacja pociagowa hahaha
lady_dosia tez mysle zeby sie nie zniechecac-ja mojego malego ostatnio nosilam jak byl malutki i jeszcze nic nie kumal ale jakbym go teraz wsadzila to pewnie tez bylby ryk
Ja juz po kapieli jestem kochane,dzidzia moja juz od 40 minut spi wiec moge buszowac w sieci hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,Julka spi juz od 2,5 godzin Juz mnie oczy bola od tego buszowania po necie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok